Hvad gør man, når der mangler undervisningslokaler?

Midlertidige undervisningslokaler i modulbyggeri

Svaret blev, midlertidige undervisningslokaler i modulbyggeri

Silkeborg Tekniske Skole står over for at skulle bygge en helt ny og moderne erhvervsskole. Imens skolen venter på at projektet bliver ført ud i livet, skal hverdagen for skolens elever og lærer stadig fungerer.

I den forbindelse har ABC Pavilloner opsat midlertidige undervisnings lokaler af 2 gange.  I alt 1321 m²  med plads til ca. 265 elever + lærer.

Byggesagen omhandler levering og opstilling af midlertidige undervisningsfaciliteter med en samlet levering på 30 Multi moduler.

1 etaper af de 2 midlertidige bygninger opført i 2 plan er godt indrettet med 7 undervisningslokaler af forskellige størrelser, grupperum, indbydende læsekroge, lærerforberedelsesrum, kontor m.m.

2 etape er opstillet i 1 plan indeholdende undervisningslokaler af forskellige størrelser. Bl.a. grupperum, toiletfaciliteter og tekøkken. Der er lavet en planløsning med multirum, stort forsamlingslokale som kan opdeles til mindre undervisningslokaler ved opdeling vha. foldevægge. Dette giver en fleksibel ruminddeling med mulighed for at tilpasse rummenes størrelser efter behov i undervisningen.

Indvendigt er Multi modulerne beklædt med materialer, som absorberer høje lyde og fjerner uønsket rumklang og ventilationssystemer er med til at sikre en god udskiftning af luften i rummene. Det er med til at sikre et godt fundament for god læring, øget trivsel og hermed et godt arbejdsmiljø for lærer og elever. Derudover er der anlagt inspirerende udemiljøer til fremmelse af indlæringen og mulighed for at arbejde ude ved bord arrangementer om sommeren.

Tilbage

Tilbage