Institutioner

Herunder finder du vores referencer for et uddrag af de institutioner, vi har opført. Vi bygger børnehaver, vuggestuer og integrerede institutioner som både midlertidige løsninger og permanente bygninger. Med modulbyggede institutioner er det nemt at flytte eller tilføje mere på bygningen, når behovet for institutionspladser ændrer sig.

< Tilbage til referencer

Privat børnehave til Silkeborg Kommune – Lemming

Samlet areal: 216 m²

Bygningen er via ABC Pavilloners fleksible system udvidet over flere omgange. Bygningen består i dag af 5 Multimoduler, med badeværelser, opholdsrum, køkken, depot og personalefaciliteter.

Børnehaven startede med at overholde BR08, men er via tilbygninger, opgraderet så de i dag overholder BR10 § 7.3.1 stk. 2 og er parate til endnu en udvidelse eller opgradering.


Kontaktinformationer for projektet:
Byggeleder: Peter Nedergaard
For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30.

Vuggestue/børnehave til Københavns Kommune

Samlet areal: 518,4 m²

Bygningen er opført i 12 multimoduler med plads til 3 afdelinger. Bygningen består af 6 store grupperum, 6 stillerum, 3 børnebadeværelser med hver 3 små toiletter og 2 puslepladser. Derudover er der et stort personalerum, anretter køkken, the køkken, kontor, møderum, personalegarderobe med 4 toiletter heraf 1 indrettet handicap venligt.

Børnehaven er opbygget efter BR10 § 7.3.1 stk. 2 for midlertidig opsætning.


Kontaktinformationer for projektet:
Byggeleder: Dennis H. Vegeberg
For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30.

Børnehave til Hinnerup Kommune – Haldum/Hinnerup

Samlet areal: 610 m² integreret institution udført i totalentreprise.

I denne sag lød opgaven på at opføre en integreret institution, komplet med indvendig og udvendig indretning. Bygningen er opført i stjerneform, med et lyst og venligt fællesrum med køkken som den centrale del af bygningen. For at skabe plads til at de enkelte grupper kan opnå mulighed for ro, er grupperummene lagt ud i bygningens vinger.

Vi har udarbejdet skitser og endelige tegninger til byggeriet – selvfølgelig i et udstrakt samarbejde med bygherre og personale omkring indretning og daglig brug.

Leverancen bestod desuden af bl.a. kloak- og jordarbejde, opførsel af modulerne som præfabrikeret industrielt byggeri med el- og vvs-entreprise, for til sidst at afslutte med anlægsentreprisen med bl.a. fliser, hegn, redskabsskur, mooncar bane og parkeringsplads i asfalt. Bygningen er indvendig leveret med børnegarderober, køkken og fuldt monterede badeværelser med bl.a. hæve/sænke pusleborde.


Kontaktinformationer for projektet:
Byggeleder: Kjeld S. Facius
For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30.