INSTITUTIONSLØSNINGER

Privat børnehave – Lemming – Silkeborg


Samlet areal: 216 m2

Bygningen er via ABC Pavilloners fleksible system udvidet over flere omgange. Bygningen består i dag af 5 Multimoduler, med badeværelser, opholdsrum, køkken, depot og personalefaciliteter.

Børnehaven startede med at overholde BR08, men er via tilbygninger, opgraderet så de i dag overholder BR10 § 7.3.1 stk. 2 og er parate til endnu en udvidelse/ opgradering.

Byggeleder: Peter Nedergaard

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Københavns kommune – vuggestue/ børnehave


Samlet areal: 518,4 m2

Bygningen er opført i 12 multimoduler med plads til 3 afdelinger. Bygningen består af 6 store grupperum, 6 stillerum, 3 børnebadeværelser med hver 3 små toiletter og 2 puslepladser. Derudover er der et stort personalerum, anretter køkken, the køkken, kontor, møderum, personalegarderobe med 4 toiletter heraf 1 indrettet handicap venligt.

Børnehaven er opbygget efter BR10 § 7.3.1 stk. 2 for midlertidig opsætning.

Byggeleder: Dennis H. Vegeberg

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Hinnerup kommune – Haldum/ Hinnerup – Børnehave


Samlet areal: 610 m2 integreret institution udført i totalentreprise.

I denne sag lød opgaven på at opføre en integreret institution, komplet med indvendig og udvendig indretning.

Bygningen er opført i stjerneform, med et lyst og venligt fællesrum med køkken som den centrale del af bygningen. For at skabe plads til at de enkelte grupper kan opnå mulighed for ro, er grupperummene lagt ud i bygningens vinger.

Vi har udarbejdet skitser og endelige tegninger til byggeriet – selvfølgelig i et udstrakt samarbejde med bygherre og personale omkring indretning og daglig brug.

Leverancen bestod af bl.a. kloak- og jordarbejde, opførsel af modulerne som præfabrikeret industrielt byggeri med el- og vvs-entreprise, for til sidst at afslutte med anlægsentreprisen med bl.a. fliser, hegn, redskabsskur, mooncar bane og parkeringsplads i asfalt. Bygningen er indvendig leveret med børnegarderober, køkken og fuldt monterede badeværelser med bl.a. hæve/sænke pusleborde.

Byggeleder fra ABC Pavilloner: Kjeld S. Facius

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30