GENHUSNINGSLØSNINGER

Fuglebakken Esbjerg – genhusning


Esbjerg Almennyttige Boligselskab Afd. Fuglebakken skal gennemgribende renoveres over de næste 3 år. I ca. 3 måneder vil de berørte beboere (ca. 30 af gangen, bliver genhuset i pavilloner). Der er tale om i alt 15 midlertidige lejligheder komplet møbleret med alt fra senge til porcelæn. Der udover er der opstillet en vaskeripavillon, så hverdagen bliver lidt nemmere under renoveringen. Størrelsen på lejlighederne er på 66 m² og 96 m². I alt 39 stk. Maxiflex Moduler et samlet areal på ca. 1250m². Opført efter gældende regler BR 10 § 7.3.1. stk. 2.

Projektleder: Kim H. Christensen      E-mail: khc@abcpavilloner.dk

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Løget by – Vejle – gehusning


ABC Pavilloner leverer 36 midlertidige boliger til Løget by (Vejle).

ABC Pavilloner har i samarbejde med en stor dansk entreprenør  leveret 36 midlertidige lejligheder opført i Maxiflex Moduler. Samarbejdsvillighed og konstruktiv dialog har betydet et rigtig godt resultat. Derfor har bygge og monteringsperioden forløbet sig på under 2 måneder inkl. byggemodning. Ud over lejlighederne har vi opstillet 2 skurbyer til bygherre og rådgiver på hver ca. 400 m2  inkl. omklædning og kantine til håndværkerne.

Projektleder: Kim H. Christensen      E-mail: khc@abcpavilloner.dk

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Pavilloner_ABC_genhusning_Vejle

Grenå – Campus Djursland – Studieboliger


Kombineret beboelses og undervisnings lokaler samlet areal: 616 m2

Bygningerne bruges kombineret til beboelse og undervisnings brug for skolens elever. De er opført af Multimoduler efter gældende regler BR 10 § 7.3.1. stk. 2. Bygningerne er beklædt med sort/grå Rockvit, der er brændhæmmende og godkendt som brandklasse 1. Pladerne er samtidig med til at give bygningerne et udseende som et almindelig  permanent byggeri.

Projektleder: Dennis H. Vegeberg     E-mail: dhv@abcpavilloner.dk

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Pavilloner_undervisning_genhusning_ABC