UNDERVISNINGSLØSNINGER

Aalborg Universitet


Samlet areal: 1650 m2

Bygningen er opført i KM15 moduler, som midlertidig kontor og undervisningsbygning. Bygningen består af i alt 30 moduler på henholdsvis 4,5 x 12 meter og indeholder bl.a. 45 rum a’ 18 m2 samt køkken/kantine og undervisningslokale til 60 pers. Bygningen er ligeledes indrettet med handicaptoilet samt vindfang.

Bygningen er produceret efter energikravene i 2015, og er derfor p.t. det bedste produkt på markedet med den bedste isoleringsevne samt det laveste energiforbrug. Alle moduler er monteret med lys og bevægelsescensor på loftlys, samt loftintegreret behovsstyret ventilationsanlæg, samt 3 lags energiruder med varm kant.

Byggeleder for ABC Pavilloner: Peter Nedergaard.

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Ørestadens Friskole


Samlet areal: 440 m2

Skolebyggeri opført i kubistisk arkitektur med en facade beklædt med en kombination af lærketræ og Ivarsson paneler. Byggeriet er opført som en bygning i to etager, hvor hver etage er på 220 mog bygningens ydre mål er 18,2 m. gange 12,20 m. Indvendig loftshøjde er 2,75 m.

Stueetagen indeholder to fløje på hver sin side af centerområdet med adgang til to undervisningslokaler, køkken, opvask og depot, handicaptoilet og yderligere tre toiletter, hvoraf et har bad. Første sal er tilsvarende opbygget med to fløje på hver sin side af centerområdet med adgang til tre undervisningslokaler, voksengarderobe, to toiletter og to birum til administration. Fløjene samler sig om centerområdet, der virker som ankomst og fordeling til de øvrige lokaler. Ankomstrummet fungerer som varme-buffer-zone, der nedsætter energiforbruget i bygningen væsentligt.

Byggeriet er opført som BR10 Lavenergiklasse 2 i overvejende CO2 neutrale materialer.

Byggeleder for ABC Pavilloner: Kjeld S. Facius

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

TH Langs HF & VUC


Samlet areal: 302,4 m2

Midlertidig undervisningsbygning til TH Langs HF & VUC. Hele bygningen måler 302,4 m² og er opbygget af 7 stk. multi moduler. Bygningen er i et plan og indeholder 4 undervisningsrum, vindfang og mellemgang.  Multi modulerne måler 3,65 x12,0m. med build-up tag med fald 1:40 og overholder kravene fra BR10 for midlertidig byggeri. Multimodulerne er vores klart mest brugte modul, og er med sin fleksibilitet det perfekte modul, hvis du ønsker fleksibilitet og et godt indeklima kombineret med en god husleje.

Byggeleder for ABC Pavilloner: Kjeld S. Facius

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Klasselokaler


Samlet areal: 440 m2

Klasselokaler til undervisning VUC. Bygningen er opbygget af Multimoduler efter gældende regler BR10 § 7.3.1 stk. 2. Bygningen er udvendigt beklædt med kombineret sinusplader alu. zink og antracitgrå profilbeklædning, hvilket giver bygningen et udseende som et almindelig permanet byggeri.

Projektleder: Peter Nedergaard

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30