ABC’s Persondatapolitik

Introduktion (Hvad gør vi med dine personlige oplysninger)

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlade dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Cookies

Alle Dansk ABC Holding ApS hjemmesider herunder ABC Pavilloner A/S og Concept Living A/S by abc bruger som hovedregel ikke cookies.

Indsamling ved besøg på ABC Pavilloner A/S og Concept Living A/S by abc’s hjemmesider

Vi har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiderne. Det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du har besøgt hjemmesiderne, indsamles følgende oplysninger om dig:

  1. Hvilke sider du har kigget på og hvornår – dit “elektroniske spor”
  2. Hvilken browser du bruger
  3. Hvilken IP-adresse du har
  4. Evt. hvilket brugernavn du har

Når du browser på nettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”,  som afslører, hvor du har været. Det spor opstår i kraft af, at din browser sender informationer til en server, f.eks. “jeg vil gerne se siden, der hører til adressen www.abcpavilloner.dk.

De fleste browsere fortæller om deres fabrikat og versionsnummer, f.eks. Microsoft Internet Explorer version 11.0, Chrome, Safari osv. Serveren kan så returnere den side du har bedt om, såleds at den vises korrekt med netop din browser.

Samtidig med at din browser beder om www.abcpavilloner.dk sender den nogle andre informationer til den pågældende server, herunder bl.a. din IP-adresse (din “adresse” på internettet). Serveren ved så, hvor den side, som du har bedt om, skal sendes hen.

Afhængigt af det operativsystem og den browser du bruger, sender browseren ofte også dit brugernavn til serveren – det brugernavn du anvender, når du logger på din maskine.

Formålet med indsamlingen

De oplysninger, som er nævnt ovenfor, kan vi bl.a. bruge til at se, hvilken vej du bruger til at finde information på f.eks. www.abcpavilloner.dk

Vi kan bl.a. se, om du starter fra forsiden og bevæger dig ned på undersiderne, eller om du hopper ind midt på hjemmesiden fra f.eks. en søgemaskine.

Oplysningerne anvendes kun i forbindelse med afvikling af driften samt til udarbejdelse af statistik, som bl.a. kan bruges til at forbedre opbygningen af vores hjemmesider.

Business to business
Generelt

For at du kan indgå en aftale med koncernen Dansk ABC Holding ApS (herunder følgende selskaber: Concept Living A/S by abc, ABC Pavilloner A/S, ABC Jord & Kloak A/S, ABC Inventar A/S, Dansk ABC Ejendomme A/S, Dansk ABC Ejendomme 2013 A/S, UAB Baltic Modules), har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

  1. Personoplysninger vedr. allerede eksisterende kunder er legal jf. GDPR-kravene fordi den indgået kontrakt i mellem os og kunden beror på en gensidig aftale, hvor den impliceret part har underskrevet kontrakten. (Dette gøres for at kunne fakturere den eksisterende ordre, hvor personen typisk skal godkende fakturaen inden denne betales til os). Der skal derfor ikke indhentes samtykke.
  2. Personoplysninger anvendes til at kontakte virksomheder, kommuner, regioner, stat m.m. med henblik på information & salg.
  3. Personoplysninger i forbindelse med forespørgsler pr. mail eller pr. telefon.
  4. Levering af nyhedsbreve; personoplysning anvendes til at fremsende nyhedsbreve som du har tilmeldt dig.

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål at kunne levere varer/ ydelser eller forespørgsler/ nyhedsbreve.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
  1. Direkte fra dig.
  2. Fra koncernforbundne selskaber i Dansk ABC Holding ApS-
  3. Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige fx telefonregister, hjemmesider, Parabyg/ byggefakta, Bisnote/ NN markedsdata, udbud.dk, Licitationen m.m.
Vi behandler dine personoplysninger under følgende omstændigheder
  1. For effektivt at kunne arbejde sammen med vores samarbejdspartnere og leverandører, fx vedr. salg af vores produkter.
  2. Udtrykkeligt samtykke.
  3. Hvis det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som du er part i.
Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

Til koncernforbundne selskaber i Dansk ABC Holding ApS samt øvrige samarbejdspartnere fx leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed fx leverandører af tjenester, teknisk support, kundeservice o leverancetjenester.

Opbevaring af disse data
  1. I forbindelse med levering af vores produkter og tjenester vil vi opbevare personoplysninger i op til 5 år efter afslutning af kundeforhold i henholdt til bogføringsloven, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode fx AB92 & AB93.
  2. Så længe et afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve ikke er trukket tilbage, og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  3. Generelt vil personoplysninger om ikke registrerede kunder blive slettet efter 1 år, med mindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode fx tidligere afgivet tilbud.
Markedsføring
Generelt

Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig (fx nyhedsbreve eller brev, i den forbindelse respekterer vi altid “nej tak til reklamer” i forbindelse med udtrækning af data fra Bisnote) for at sende dig relevant markedsføri||ng. Ved brug af personoplysninger fra fx Parabyg/ Licitationen m.fl vil personen altid blive kontaktet pr. telefon jf. den alm. markedsføringslov for samtykke for at kunne eftersende materiale pr. mail. Vi bruger følgende oplysninger: navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder
  1. Direkte fra dig
  2. Fra koncernforbundne selskaber i Dansk ABC Holding ApS
  3. Fra andre kilder der er offentligt tilgængelige fx telefonregister, hjemmesider, Paraby/ byggefakta, Bisnote/ NN markedsdata, udbud.dk, Licitationen m.m.
Vi behandler dine personoplysninger under følgende omstændigheder

Det er nødvendigt for forfølgelsen af Dansk ABC Holding ApS legitime interesse i at markedsføre vore produkter og tjenester.

Vi kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder

Til koncernforbundne selskaber i Dansk ABC Holding ApS samt øvrige samarbejdspartnere fx leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed fx leverandører vi samarbejder med for at støtte vores virksomhed fx leverandører af tjenester, teknisk support, kundeservice og leverancetjenester.

Opbevaring af disse data

Så længe et afgivet samtykke til at modtage markedsføring ikke er trukket tilbage og vi ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne i forbindelse med en retlig forpligtelse. Fx hvis vi ikke har et aktivt kundeforhold, men du har afgivet samtykke til at modtage nyhedsbreve eller markedsføring, vil vi opbevare personoplysninger indtil du trækker dette samtykke tilbage.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hæderligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt, klager eller brud på persondatlovgivningen

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du mener, at vi har begået brud på persondatalovgivningen bedes du venligst kontakte os på: ef(Replace this parenthesis with the @ sign)abcpavilloner.dk

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at en behandling af oplysninger om dig ikke lever op til lovens krav. Hvis du vil klage, kan du henvende dig til Datatilsynet og forklare, hvad du er utilfreds med.

Datatilsynet | Borgergade 28,5 | DK-1300 København K| dt(Replace this parenthesis with the @ sign)datatilsynet.dk | www.datatilsynet.dk

Udgiver & dataansvarlig

Dansk ABC Holding ApS | Fundervej 44 | DK-7442 Engesvang | Tlf. +45 8681 2630 | info(Replace this parenthesis with the @ sign)abcpavilloner.dk