Jubilæum med formål

25 år med innovation

ABC Pavilloner fejrer 25 år med succes og innovation. I anledning af denne milepæl afholder vi en jubilæumsfest den 26. april 2024. Vi er taknemmelige for alle de relationer og succeser, vi har opnået gennem årene. Dette jubilæum er også en tid til refleksion og om at give tilbage.

I forbindelse med vores jubilæumsfest ønsker vi at gøre en forskel for en sag, vi brænder for. I stedet for evt. at modtage gaver til festen, opfordrer vi til at betænke med en donation til døveskolen i Trincomalee på den nordøstlige del af Sri Lanka. Denne skole, som vi har støttet i over et årti, hjælper døve børn med at få en uddannelse, der kan sikre dem en bedre fremtid.

ABC Pavilloner er stolte af at stå for 50% af driften af skolen, og i anledning af vores jubilæum vil vi forstærke denne støtte. Vi har set den enorme forskel, vores bidrag gør, og ønsker at fortsætte med at styrke disse børns uddannelsesrejse.

Lad os sammen fejre denne milepæl ved at støtte en værdifuld sag, som vil bidrage til at ændre livet for disse børn. Vi ser frem til at markere denne specielle dag med jer og at fortsætte med at gøre en forskel i verden.

Det er en fortælling om håb

Vores rejse med døveskolen i Trincomalee er ikke kun en historie om finansiel støtte; det er en fortælling om håb, udholdenhed og samfundets kraft. For mere end 40 år siden blev skolen grundlagt af det passionerede par, Ranji og Bala Balasingham, sammen med Trincomalee Lion Club, midt i en tid med krig og uroligheder. Den lokale Lions Club blev nedlagt og truede hermed skolens eksistens, forblev Ranji og Bala, støttet af Fr. Morrie, engagerede i at opretholde undervisningen for de hørehæmmede børn.

Skolen, som oprindeligt var placeret i en lejet bolig, har udviklet sig til at blive et håbets fyrtårn i Trincomalee, nu beliggende i faciliteter speciel opført til dette formål, som nu også inkluderer kostskolefaciliteter. Dette har gjort det muligt for børn fra hele regionen at få adgang til uddannelse, uanset deres socioøkonomiske baggrund.

Lærer livsvigtige færdigheder

Gennem årene har ABC Pavilloner været en stolt støtte for skolen, og sammen har vi været vidner til den transformative kraft af uddannelse. Eleverne, som lærer livsvigtige færdigheder som mundaflæsning, udtale og grundlæggende tegnsprog, får redskaberne til at bryde gennem kommunikationsbarrierer og udvikle sig til selvforsørgende individer.

Vores arv og fremtid

I takt med at vi fejrer vores 25-års jubilæum, er vi forpligtede til at fortsætte vores støtte og hjælpe med at sikre, at døveskolen i Trincomalee fortsat kan være et fyrtårn for uddannelse og håb for kommende generationer. Det er en del af vores arv og en væsentlig del af vores fremtid.

Derfor opfordrer vi endnu engang til, at enhver gave til os omgøres til en donation til døveskolen i Trincomalee

Kontonr. 5471 2579431  

Ved at støtte denne skole, styrker vi døve børns uddannelse og fremtidige muligheder.

Af hjertet tak!

Kjeld S. Facius

Oplev Trincomalee’s skole for hørehæmmede, hvor hvert barns uddannelsesrejse er et skridt mod en lysere fremtid. Se, hvordan dedikerede lærere og støtterne som ABC Pavilloner bidrager til at forandre liv i denne hjertevarmende video.
Tilbage