ENGAGEREDE MEDARBEJDERE ER VORES VIGTIGSTE RESSOURCE

DERFOR ER VORES MEDARBEJDERE VORES VIGTIGSTE RÅVARE! 

Uden dygtige og motiverede medarbejdere ville ABC & Concept Living ikke være, hvor vi er i dag!

LEDIGE STILLINGER

Vi slår løbende ledige stillinger op på denne side.

Vi har forrygende travlt og søger derfor i øjeblikket efter nye medarbejdere:

Tømrer – Concept Living

Handymand – Concept Living

Tømrer med speciale i gulve

Tømrer til projektansættelse – renovering af domicil i Engesvang

Elektriker

UOPFORDRET ANSØGNING

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger fra dygtige og initiativrige personer, som kunne tænke sig en fremtid hos ABC Pavilloner. 

Send en mail med dit CV og en kort beskrivelse af dig, gerne med et billede af dig selv, samt hvilken stilling du kunne forestille dig at have hos os.

Send dine data til  job(Replace this parenthesis with the @ sign)abcpavilloner.dk og mærk den UOPFORDRET ANSØGNING.

AT ARBEJDE HOS ABC PAVILLONER OG CONCEPT LIVING.

ABC er en handlekraftig, solid midtjysk virksomhed. Vi har en uformel kultur, hvor vi tager os af hinanden og hvor du som medarbejder kommer til at arbejde med dygtige og engagerede kollegaer. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø med en frisk, humoristisk tone og et stort fokus på medarbejder trivsel. Vi betragter hver eneste ansat som et værdifuldt aktiv for virksomheden, og det er også sådan, vi behandler hinanden. Vi tror på fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi opmuntrer til, at tage initiativ og stræber efter nye mål både fagligt og personligt.

DIN VIDEN ER NØGLEN TIL VORES SUCCES

Innovation og stadig forbedring er grundlaget for vores succes. Vi forventer at du bidrager åbent og ærligt med dine idéer og tanker. Du kan tilgengæld forvente at blive hørt.

GENERELT

Databeskyttelse

Koncernen Dansk ABC Holding ApS (i daglig tale omtalt ABC) respekterer din ret til et privatliv.

Formål

Ved at registrere din jobprofil giver du ABC & Concept Living dine personlige oplysninger og tilkendegiver, at du er interesseret i ansættelse hos ABC. Dine personlige oplysninger kan derfor blive brugt ved besættelse af ledige stillinger, som kan omfatte en uopfordret eller en enkelt specifik stilling.

Adgang

Alle dine oplysninger vil kun blive tilgået af et begrænset antal medarbejdere, der er involveret i rekrutterings-processen med de tilhørende faggruppeleder samt IT-administrator der hjælper med processen. ABC vil gøre sit yderste for at beskytte dine personlige oplysninger og forhindre uautoriseret adgang.

Tilbageholdelse af data

Dataene vil blive gemt i 6 måneder i en fysisk mappe (de opbevares aflåst) samt online (de opbevares med begrænset adgang), derefter makuleres/ slettes oplysningerne.

Du har i henhold til persondataforordningen ret til at få indsigt i de indsamlede og databehandlede oplysninger, hvis du ønsker dette. Og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke vedr. dine personoplysninger, hvorefter dine oplysninger vil blive slettet.