Gruppebillede foran skolen for døve børn i Trincomalee på Sri Lanka

10 års støtte bringer hyldest i form af CSR-pris

ABC Pavilloner hædret med CSR Award for støtte til døve børns skolegang i Sri Lanka

Terres des Hommes er en humanitær forening hvor de indsamlede midler går ubeskåret til børn i nød. Terres des Hommes hjælper og støtter tusindvis af børn i deres 26 projekter fordelt i Asien og Afrika – hvoraf vi støtter 2 af projekterne i henholdsvis Tanzania og Sri Lanka.

I Sri Lanka er formålet med projektet at støtte døve børn i deres skolegang, og derved også for at de får en bedre fremtid. De undervises i mundaflæsning, udtale og lidt tegnsprog, så de nemmere kan begå sig i samfundet og kommunikere med andre. Projektet ligger i Trincomalee på den nordøstlige del af øen.
I Tanzania er formålet med projektet at hjælpe fattige og forældreløse børn, ved at give dem skolegang og et varmt måltid dagligt. Projektet ligger i Arusha, hvor der er ekstrem fattigdom og hvor mange familier ikke har råd til at sende deres børn i skole.

Netop på baggrund af støtten af de to projekter i Tanzania og Sri Lanka, er ABC Pavilloner A/S blevet tildelt Terres des Hommes Danmarks Corporate Social Responsibility pris 2020. Vi har igennem 10 år støttet den humanitære og frivillige forening økonomisk, hvilket også ligger til baggrund for, at vores støtte bringer hyldest i form af denne CSR-pris:

– Vi er meget stolte og ydmyge over at have vundet Terre des Hommes Danmarks CSR Award. Siden vi for første gang besøgte Sri Lanka i 2011, besluttede vi os for at støtte foreningen, fordi vi med egne øjne kan se, at pengene rent faktisk gør en forskel. Det er meget meningsfuldt, og vi er glade for, at vi med vores bidrag kan være med til at give børn i nød endnu bedre fremtidsudsigter end de ellers ville have haft, siger administrerende direktør i ABC Pavilloner Kjeld S. Facius.

Prisen blev først tildelt den 9. november 2021 pga. Covid-19 pandemien.

Læs mere om Terres des Hommes Danmark og prisen her.

Tilbage