Andet

Skurby DNU Skejby


DNU – Det nye Universitetshospital – Skejby

DNU-projektet kort fortalt

Danmarkshistoriens største hospitalbyggeprojekt. Det Nye Universitetshospital i Aarhus, skal bygges sammen med det eksisterende Aarhus Universitetshospital, til et samlet nyt hospitalskompleks.

Det Nye Universitetshospital bliver på størrelse med en dansk provinsby, som f.eks. Ribe eller Skagen.

Under opførelsen af det nye DNU domicil, har ABC Pavilloner opsat ca. 9.000 m² skurby med kontor, kantine, omklædnings faciliteter til de mange arbejdende håndværkere.

Projektleder: Dennis H. Vegeberg     E-mail: dhv@abcpavilloner.dk

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Pavilloner_Skurby_ABC_DNU

Mobil brandstation – Præstø


320 m² flytbar brandstation. Det er den første af sin type i Danmark.

Garagen til stationen er bygget op af 3 stk. fleksible multihal moduler, der giver plads til 3 køretøjer. En carport med plads til én ambulance binder sidebygningen sammen med modulet til medarbejderne. Personale afdelingen er sat sammen af 2 stk. KM15 moduler. Den indeholder: soverum, stue, køkken, omklædning, toilet/bad, kontor.

Projektansvarlig: Peter Nedergaard

For yderligere information kontakt os på tlf.: +45 86 81 26 30

Svenstrup Nordjylland – Skæve Huse


I tilknytning til forsorgshjemmet Svenstrupgård i Svenstrup Nordjylland; er der opført 8 ens træhuse, der er placeret mellem træerne i en del af haven.

Hvert hus er på 25 m² og indeholder stue med tekøkken, køjerum samt et bade-/toiletrum.

Husene er udført som færdige enheder fra fabrik og monteret på punktfundamenter. Konstruktions mæssigt er husene opbygget med træskelet på en bundramme af stål.

Udvendigt er husene beklædt med sortmalet lærketræ i en kombination af lodrette og vandrette brædder. Tagfladen er beklædt med sort tagpap med listetækning.

Indvendigt er væggene beklædt med rustikbrædder. Gulvet er belagt med brædder i fyrretræ og lofterne er hvidmalede gipsplader.

Hvert hus er forsynet med terrasse i lærketræ brædder.

Projektansvarlig: Kjeld Facius

For yderligere information kontakt os på tlf. +45 86 81 26 30

Fremtidens Parcelhus


Det arkitekttegnet svanemærkede lavenergi parcelhus er sammensat af 3 specielt fremstillet C02 venlige moduler og er opført i eksklusive økologiske materialer fordelt på 2 plan i alt 192 m².

Parcelhuset indeholder; Entré med trappe til 1. sal – Bryggers – Køkken i åben forbindelse med spiseafdeling og med udgang til terrasse – Opholdsstue med pejs og udgang til haven – 2 Værelser og Badeværelse.

På 1. salen er der kombineret repos/kontor med udgang til tagterrasse – Soveværelse med udg. til altan – Walk in closet samt Badeværelse.

Projektansvarlig: Kjeld Facius

For yderligere information kontakt os på tlf.: +45 86 81 26 30